Oriflame regisztráció

WellnessbyOriflame katalógus

A WellnessbyOriflame étrendkiegészítõk segítenek a helyes életmód kialakításában, akár fogyni szeretne, vagy a létfontosségú vitaminok bevitele által is erõsíteni immunrendszerét.

étrendkiegészítők

Wellness by Oriflame katalógus azaz Wellnesskatalógus, étrendkiegészítő termék kalauz tartalmazza azokat a táplálkozáskiegészítő termékeket, melyek hozzájárulnak egészségünk megtartásához és az az Oriflame-nél is beszerezhetünk.

A Wellness by Oriflame megalkotása azon felismerés eredménye, miszerint az egészséges életmód mindennapi gyakorlása nem egyszerű feladat. Ebben segítenek a termékek, amelyek biztosítják a rutinszerű, kiegyensúlyozott táplálkozást, és célzott megoldást nyújtanak az egészségesebb élet elérése érdekében. Az egészséges, északi országokra jellemző táplálkozáson alapuló tanulmány szerint, fontos bogyós gyümölcsök, hal, hüvelyesek, zöldségek és teljes kiőrlésű gabonák - például zab, árpa és rozs - mindennapi fogyasztása.

A WellnessbyOriflame termékek formulája természetes összetevőket tartalmaz, így segítik a szükséges tápanyagok pótlását,hogy egészségesebb életet élhessünk. Minden termék megfelel a termékekre előírt szigorú minőségi és biztonsági előírásainak, és elnyerték különböző szervezetek minősítését az általuk támasztott speciális kritériumok teljesítéséért. Minősítések melyeknek megfelelnek: FRIEND OF THE SEA (A termékekben felhasznált halolajok fenntartható minősítése), HACCP , NON GMO (Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket), GMP (A Good Manufacturing Practice), THE VEGAN SOCIETY. ISO/IFS/BRC MINŐSÍTÉS igazolja, hogy az étrend-kiegészítők és élelmiszerek gyártása biztonságos körülmények között történt/történik.

A katalógus étrendkiegészítõ termékei csak természetes tápértékû összetevõket tartalmaznak és az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen természetes vitaminokat és ásványi anyagokat.

A wellness hûségprogram keretében pedig minden negyedik Wellness vitamin Pack-hoz vagy Wellness italporhoz illetve egyéb vitaminokhoz ingyen juthatunk hozzá!

Vissza

Megnézem a Wellness by Oriflame termékeket