O R I F L A M Eoriflame szépségtanácsadók

Bemutatkozás

Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy megismertessem azokról a lehetőségekről, amit az Oriflame - 1967 óta jelenlévő,50 éves svéd kozmetikai közvetlen értékesítő nagyvállalat - a termékeivel, a logisztikájával a háttérben segítségként tud számunkra nyújtani. Az Aniori Team az Oriflame-en belül tevékenykedő szépségtanácsadók független hálózata, mely én általam indult el és melyet jelenleg is vezetek. Kapcsolatom kezdete az Oriflame-mel már több mint 17 évre nyúlik vissza, amikor még csak az Oriflame termékek saját részre vásárlása mellett döntöttem, és melyből mára mégis egy jól jövedelmező hálózat, saját vállalkozás született. Miért történt ez így? Mert mindig is volt egy álmom, hogy nem szeretnénk alkalmazottként dolgozni, a főnökeim álmát megvalósítani, és soha nem vetettem el a lehetőséget, ami ebben az üzletben rejlett. Mindenki életében vannak körülmények, amikor nem a megfelelő pillanatban kopogtat a lehetőség, vagy mi gondoljuk, hogy az nem a megfelelő pillanat, hogy változtassunk. Az Oriflame lehetősége mindig nyitva tartja ajtaját, ha lemaradtunk korábban, egy döntéshozatallal még utolérhetjük. A titok, csak abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e meghozni azt a döntést, és találunk-e megfelelő célt, ami egy olyan életérzéssel párosul, ami meg is mozgat minket, ahhoz, hogy haladjunk is ezen az úton. Akik csak a termékek értékesítése mellett döntenek, még nem hoztak komoly döntést. Ez az üzlet a változásról, a változtatásról szól. Az új Sikerterv, mely 2015. márciusától került bevezetésre, még nagyobb perspektívát tud nyújtani azoknak akik döntést tudnak hozni!

Hálás vagyok azért, hogy egy már Magyarországon több mint 25 éves piacon, az Oriflame kötetlen munkával, egy olyan biztos pénzt és megélhetést tud nyújtani számomra, ami manapság csak egy "luxus rabszolga alkalmazottnak" adatik, vagy egyáltalán nem adatik meg. Olyan munkát végezhetek, amit nagyobb kedvvel csinálok, mert tudom, hogy itt nincsenek korlátok, és újabb és újabb célokat tűzhetek ki magam elé, nem korlátoz havi fix fizetés. A pénz mellett pedig olyan életmódot alakíthatok ki, ami nekem jól esik.

Gondolja meg Ön is, mi lenne, ha amit ma nem tehet meg, megtehetné majd holnap? Hogyan érezné magát, hová menne, mit csinálna? Ragadja meg a lehetőséget most, ne késlekedjen, hisz csak az Ön ideje múlik, ami már nem hozható vissza! Ön is megérdemel egy jobb életet!

Csatlakozzon, regisztráljon hálózatunkba most Ön is!

Hozzuk létre együtt saját hálózatát, az Ön döntése az Ön élete! Lépjen velünk kapcsolatba!

Gyura Anikó - Oriflame független direktor

Vissza

Független szépségtanácsadó oldal | © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu

Kövessen!