környezetvédelem

Oriflame környezetvédelem

Oriflame alapelvek: Növényi kivonatok, újrahasznosítás, etikus munkamorál

oriflame növényi kivonatok

Az Oriflame társadalmi és környezetvédelmi tevékenységében megnyilvánul az emberek és a természet iránti tisztelet, ami a vállalat müködésének mozgatórugója is. Az Oriflame egyike azon vállalatoknak, amelyek elsõként használtak növényi kivonatokat a bõrápolási termékek elõállításához. Az Oriflame törekszik a biológiailag lebomló összetevõk optimális felhasználására.

Az Oriflame mindig készen áll arra, hogy olyan összetevõket alkalmazzon termékeiben, melyek ártalmatlanok a fogyasztók egészségére, illetve a környezetre. Az Oriflame csomagolóanyagai újrahasznosíthatók, és törekednek a kisméretû csomagolásra így csökkentve a hulladék mennyiségét. Az Oriflame olyan szigorú etikai és erkölcsi elveket vall, amelyek a vállalat mûködésének minden területén is megnyilvánulnak. A receptúráknak és gyártási folyamatoknak is nagyon szigorú minõségi normáknak és etikai elõírásoknak kell megfelelniük. Az Oriflame-nek jelenleg 5 kozmetikai gyára van: Lengyelországban, Svédországban, Indiában, Kínában és Oroszországban. Valamennyi gyártó egység és alvállalkozó az adott ország nemzeti jogrendjének és szabályzatainak szigorú betartásával müködik. (pl.munkaügyi szabályzat, a környezettudatos termelés, valamint az egészségügyi és biztonsági elöírások). A víz megóvása kiemelt fontosságú az Oriflame környezetvédelmi politikájában annak érdekében, hogy csökkentse a vízfogyasztást fejlett technikai berendezéseket alkalmaz és törekszik arra, hogy minimálisra szorítsa vissza a vízszennyezést.

Az Oriflame kiemelt figyelmet fordít olyan társadalmi és etikai kérdésekre is, mint például a gyermekmunka, az etnikai elõítéletek és a kulturális különbségek. Elkötelezetten segíti a gyermekeket, és szociális programok keretében támogatja a fiatal nõk tanulását.

Az Oriflame kozmetikumokat nem tesztelik állatokon

állatokon nem tesztelik

Az Oriflame a termékfejlesztés folyamán soha nem tesztelnek termékeket, vagy összetevőket állatokon és a jövőben sem teszi ezt. Ez a döntés az 1967-es alapítása óta van érvényben.


Vissza

Az Oriflame környezetvédelmi politika

Oriflame regisztráció

Ön is a környezetvédelem és állatvédelem elkötelezett híve?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!

Kapcsolat:
Oriflame kapcsolat

Gyura Anikó Brand Partner,független direktor - © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu | 2014-2021.

Kövessen!