Oriflame sikertörténet

Az Oriflame svéd kozmetikai vállalatot Robert és Jonas af Jochnic testvérpár és egy barátjuk, Bengt Hellsten, 1967-ben alapította Svédországban. A saját vállalkozás mára már egy hatalmas, nemzetközi szépségipari vállalattá nőtte ki magát, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit, közvetlen értékesítési rendszeren keresztül. A lassan már 50 éves Oriflame életében a svéd filozófia, az ember és természet szeretete mindig nagyon fontos szerepet játszott. A vállalat kozmetikumait is a svéd természet érintetlen szépsége ihlette, a természetesség lett az Oriflame védjegye. Mára több mint 950 termékkel büszkélkedhet, saját kutatási központtal rendelkezik, és mindent megtesz a környezet megóvása és fenntarthatósága érdekében. Világszerte mintegy 3,6 millió független Szépségtanácsadó juttatja el a vásárlókhoz a természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját A vállalat éves árbevétele 1,5 milliárd euró.
Az Oriflame üzletileg lehetõséget kínál minden érdeklődőnek, akik mihamarabb pénzt szeretnének keresni befektetett idejükkel és munkájukkal, és akik készek megragadni a lehetõséget a személyes álmaik és céljaik elérése érdekében. Sokan megijednek elõször az értékesítés felmerülõ nehézségeitõl, de akik már kipróbálták, tudják, hogy a kozmetikumok ajánlása sikeres, szórakoztató és jövedelmezõ is lehet. Az értékesítés során sok új emberrel ismerkedhetünk meg, barátokra tehetünk szert, és pénzt is kereshetünk!


Az Oriflame mozgatóerejét három szóban fogalmazhatjuk meg: EGYÜTTLÉT, SZELLEMISÉG, SZENVEDÉLY
Vissza

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás