O R I F L A M Eoriflame szépségtanácsadók

Bemutatkozás

Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy megismertessem azokról a lehetőségekről, amit az Oriflame - 1967 óta jelenlévő,50 éves svéd kozmetikai közvetlen értékesítő nagyvállalat - a termékeivel, a logisztikájával a háttérben segítségként tud számunkra nyújtani.

Az Aniori Team az Oriflame-en belül tevékenykedő szépségtanácsadók független hálózata, mely én általam indult el és melyet jelenleg is vezetek.

Kapcsolatom kezdete az Oriflame-mel már több mint 17 évre nyúlik vissza, amikor még csak az Oriflame termékek saját részre vásárlása mellett döntöttem, és melyből mára mégis egy jól jövedelmező hálózat, saját vállalkozás született.

Miért történt ez így? Volt egy álmom, hogy nem szeretnénk alkalmazottként dolgozni, a főnökeim álmát megvalósítani, és soha nem vetettem el a lehetőséget, ami ebben az üzletben rejlett. Mindenki életében vannak körülmények, amikor nem a megfelelő pillanatban kopogtat a lehetőség, vagy mi gondoljuk, hogy az nem a megfelelő pillanat, hogy változtassunk. Az Oriflame lehetősége mindig nyitva tartja kapuit, ha lemaradtunk korábban, egy döntéshozatallal még beléphetünk bármikor a kapun. A titok, csak abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e meghozni azt a döntést, és találunk-e megfelelő célt, ami egy olyan életérzéssel párosul, ami meg is mozgat minket kellőképpen, ahhoz, hogy haladjunk az úton a kitűzött cél felé. Akik csak a termékek értékesítése mellett döntenek, még nem hoztak komoly döntést. Ez az üzlet a változásról, a változtatásról szól. Az új Sikerterv, mely 2015. márciusától került bevezetésre, még nagyobb perspektívát tud nyújtani azoknak akik komoly döntést tudnak hozni!

Ma Magyarországon, egy több mint 25 éves piacon, az Oriflame által biztosított kötetlen munkával, egy olyan 3 hetente (havi átlag feletti jövedelemnek megfelelő) jól fizető biztos pénzt és megélhetést tudunk teremteni magunknak, ami manapság csak egy "luxus rabszolga alkalmazottaknak" adatik, vagy egyáltalán nem adatik meg. Olyan munkát végezhetek, amit nagyobb kedvvel csinálok, mert tudom, hogy itt nincsenek korlátok, és újabb és újabb célokat tűzhetek ki magam elé, nem korlátoz havi fix fizetés. A pénz mellett pedig olyan életmódot alakíthatok ki, ami nekem jól esik.

Gondolja meg Ön is, mi lenne, ha amit ma nem tehet meg, megtehetné majd holnap? Hogyan érezné magát, hová menne, mit csinálna? Ragadja meg a lehetőséget most, ne késlekedjen, hisz csak az Ön ideje múlik, ami már nem hozható vissza! Ön is megérdemel egy jobb életet!

Csatlakozzon, regisztráljon hálózatunkba most Ön is!

Miért itt az oldalon szerezzen Oriflame tagságot?

Az Oriflame-hez nem lehet közvetlenül csatlakozni, csak úgynevezett szponzorokon keresztül. Ha Ön a siker tisztességes útját választja csatlakozását nálunk tegye meg. Alapelvünk mind az online, mind az offline jelenléteknél a tisztességes munkaközeg és versenyszellem kialakítása és nem az erőltetett, manipulált előrehaladás. Mi nem csak az Oriflame kódszámot szeretnénk eladni Önnek, meg tudjuk mutatni hogyan válhat valódi vezetővé és a termékek használatán keresztül valós és láthatóan hiteles információt tudunk nyújtani Önnek. Amennyiben csak vásárló szeretne lenni, hiteles szépségtanácsot is kaphat.

Ha a munka mellett dönt, ennek során nem lesz egyedül, bármikor segítséget kérhet! Lépjen velem kapcsolatba!

Gyura Anikó - Oriflame független direktor

Vissza

Független szépségtanácsadó oldal | © Minden jog fenntartva | anioriteam.hu

Kövessen!